Η ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, 4 χρόνια μετά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση για το Galaxy Hotel που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, επιστρέφει — κλείνοντας παράλληλα 30 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας - με μια πιο δυναμική εκδήλωση  αυτή τη φορά για τις νέες δυνατότητες και προοπτικές της σουίτας ξενοδοχειακών εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite. Εξαίρετοι προσκεκλημένοι ομιλητές εκπρόσωποι των εταιρειών SINGULARLOGIC και SYSCO πρόκειται να παρουσιάσουν αυτές τις δυνατότητες και να αναπτύξουν με στοιχεία πόσο μπορεί να βοηθήσει τη σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση ένα λογισμικό σαν το Galaxy Hospitality Suite.

Θυμίζουμε πως το Galaxy Hospitality Suite δεν είναι απλά ένα λογισμικό ξενοδοχειακής διαχείρισης,  όπως τα περισσότερα της αγοράς — ακόμη και τα πλέον επώνυμα — αλλά περιλαμβάνει όλες τις διαχειρίσεις,  που ενδεχομένως χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  1. Ξενοδοχειακή διαχείριση για όλο το κύκλωμα κρατήσεων, συμβολαίων,  τιμολογήσεων  κλπ
  2. Εμπορική διαχείριση  για όλο το κύκλωμα αγορών, αποθηκών κλπ
  3. C.R.M. για την προώθηση των πωλήσεων και την επικοινωνία με τους πελάτες της επιχείρησης
  4. Γενική λογιστική για την οργάνωση του λογιστηρίου
  5. Μισθοδοσία
  6. Προϋπολογισμούς

Όλα τα παραπάνω σε μια και μόνο μια ενιαία πλατφόρμα. Οι δυνατότητες των διαχειρίσεων συνεχώς εμπλουτίζονται και επεκτείνονται (πχ web clients, dashboards κλπ). Ειδικά για την ξενοδοχειακή διαχείριση η συνεργασία μόλις προ ενός έτους με τη SYSCO αποδείχθηκε καταλυτική αφού στο διάστημα που μεσολάβησε πλήθος στοχευμένων βελτιώσεων προστέθηκαν μαζί με νέες λειτουργικότητες,  δίνοντας στο προϊόν δυνατότητες που καλύπτουν απαιτήσεις σύνθετων ξενοδοχειακών διαχειρίσεων.

Μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές η εγκατεστημένη βάση (μόνο) του Galaxy στη Ζάκυνθο είναι ως εξής:

  1. Galaxy Start Up                                  5 επιχειρήσεις
  2. Galaxy  Commercial                         25 επιχειρήσεις
  3. Galaxy Enterprise                             10 επιχειρήσεις
  4. Galaxy Hospitality                            60 επιχειρήσεις

 

Ειδικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  από τις 60: Oι μισές περίπου λειτουργούν επιπλέον τo  Galaxy F&B και Warehouse για την διαχείριση των αγορών και των αποθηκών, άλλες τόσες λειτουργούν την αυτόματη ενημέρωση της λογιστικής με το Galaxy Γενική Λογιστική, ενώ 32 Galaxy Restaurant  λειτουργούν  στα σημεία πώλησης (POS).

Τέλος 12 περίπου όμιλοι επιχειρήσεων εκμεταλλεύονται τις Multi Property δυνατότητες του Galaxy και διαχειρίζονται ταυτόχρονα από 2 έως 4 ξενοδοχειακές μονάδες. 

Με την παραπάνω πρόσκληση   η εταιρεία μας καλεί  όλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας να μετέχουν της σημαντικής  αυτής εκδήλωσης.