Με μεγάλη επιτυχία - αν κρίνουμε από τον αριθμό των παρευρισκόμενων ακροατών – πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/10/2019 η εκδήλωση της ΛΥΣΗΣ Πληροφορική στην αίθουσα Kronos του ξενοδοχείου Palatino με τίτλο Galaxy Hospitality – νέες δυνατότητες και προοπτικές”, απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου.

Ενενήντα περίπου επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων παρακολούθησαν τις καινοτομίες, που έχουν ήδη ενσωματωθεί ή  πρόκειται να ενσωματωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα στο Galaxy Hospitality,  προσδίδοντάς του χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν τις πλέον απαιτητικές διαχειρίσεις  των ξενοδοχειακών μονάδων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την αυτόματη εισαγωγή κρατήσεων από το Server της TUI (Destimo), την νέα διαθεσιμότητα, χρήση εικονικών δωματίων αποτελούμενων από περισσότερα του ενός φυσικά δωμάτια, την διασυνδεσιμότητα με περισσότερες πλατφόρμες channel manager, τον αυτόματο υπολογισμό της τιμής της κράτησης με την εφαρμογής των κανόνων τιμολόγησης κατά την εισαγωγή της κράτησης (και πριν την αποθήκευσης αυτής), νέες πληροφοριακές εκτυπώσεις με ουσιαστικό περιεχόμενο κ.λ.π.

Με τις καινοτομίες αυτές το Galaxy Hospitality γίνεται ένα εύχρηστο αλλά ταυτόχρονα ακριβές εργαλείο για τη ξενοδοχειακή επιχείρηση,  όπως το χαρακτήρισε πολύ εύστοχα ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας SYSCO κος Καμπυλαυκάς.

Ομιλητές ήταν οι κύριοι:

Θεοδωρίτσης Νίκος:  Διευθυντής πωλήσεων ΛΥΣΗ Πληροφορική

Παναγιώτου Γιάννης:  Διευθυντής πωλήσεων  δικτύου συνεργατών SINGULARLOGIC

Φιλαρετόπουλος Χάρης:  Διευθύνων σύμβουλος SYSCO

Καμπυλαυκάς Νίκος:  Διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης SYSCO

Θεοδωρίτσης Γιώργος:  Τεχνικός Διευθυντής ΛΥΣΗ Πληροφορική,

oι οποίοι μίλησαν για την δυναμική των εταιρειών που εκπροσωπούν και την διακριτή σχέση κάθε εταιρείας με το Galaxy και ειδικότερα με το Galaxy Hospitality, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από το προϊόν.

Στον επίλογο αναπτύχθηκε με επιχειρήματα,  πως ο συνδυασμός των τεσσάρων δυνάμεων,  που στηρίζεται η επιχειρηματική μας πρόταση για μηχανογράφηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δηλ. τη Singularlogic ως παραγωγό (vendor) της πλατφόρμας Galaxy, τη Sysco  ως Product Manager του Galaxy Hospitality, τη ΛΥΣΗ Πληροφορική ως υλοποιητή έργων μηχανογράφησης (εγκατάσταση, εκπαίδευση υποστήριξη) και του ίδιου του προϊόντος Galaxy Hospitality, ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις και εγγυάται πετυχημένη   μηχανογράφηση ακόμη και στα απαιτητικότερα ξενοδοχεία.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους η αντιπρόεδρος του  Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κα Χριστίνα Τετράδη καθώς και γνωστοί επιφανείς επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού χώρου.

Παραπλεύρως της εκδήλωσης  λειτούργησε έκθεση λύσεων πληροφορικής,  η οποία ετοιμάστηκε αποκλειστικά από τους τεχνικούς της ΛΥΣΗΣ Πληροφορική, γεγονός που  αναδεικνύει την υψηλή εξειδίκευση των τεχνικών της εταιρεία μας.