Μετά από 10 χρόνια, η υποστήριξη για τα Windows 7 τερματίζεται στις 14 Ιανουαρίου 2020. Γνωρίζουμε ότι η αλλαγή είναι δύσκολη και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με προτάσεις για το μέλλον και για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη λήξη της υποστήριξης.

Μόλις λήξει η υποστήριξη για τα Windows 7, ο υπολογιστής σας θα συνεχίσει να λειτουργεί αλλά η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον τα εξής:

  1. Τεχνική υποστήριξη για τυχόν προβλήματα
  2. Ενημερώσεις λογισμικού
  3. Ενημερώσεις ασφαλείας ή επιδιορθώσεις

Αν και θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας με Windows 7 χωρίς συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας, ο υπολογιστής σας θα κινδυνεύει περισσότερο από ιούς και λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς είναι με τα Windows 10. Και ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την εμπειρία των Windows 10 είναι σε έναν νέο υπολογιστή. Αν και είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 10 στην παλιότερη συσκευή σας, δεν συνιστάται.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την μετάβαση του υπολογιστή σας από τα windows 7 στα windows 10 , συμβουλές καθώς και δυνατότητες του νεότερου λειτουργικού συστήματος της Microsoft στο παρακάτω link .