Η επιχείρηση  «ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» εμπιστεύτηκε την μηχανογράφηση του νέου επιχειρηματικού της  βήματος στην εταιρεία μας.

Η εν λόγω εταιρεία η οποία ξεκίνησε από τον χώρο των καυσίμων , επεκτάθηκε στον εμπόριο των ελαστικών με μεγάλη επιτυχία και κατόπιν στο εμπόριο του  μηχανοκίνητου εξοπλισμού , πρόσφατα απέκτησε για την Ζάκυνθο την αντιπροσωπεία της πολύ γνωστής φίρμας “HONDA” , αυτό αποτελεί μια επιβράβευση στην συνέπεια που διακρίνει την «ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» καθώς επίσης την υλοποίηση του οράματος του ιδιοκτήτη της .

Το συγκεκριμένο έργο  μηχανογραφήθηκε με την εφαρμογή GALAXY  COMMERCIAL  και κάλυψε το τμήμα πωλήσεων μηχανών και ανταλλακτικών καθώς επίσης και το τμήμα service της «ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ &  ΣΙΑ ΟΕ» . Διασύνδεσαμε τα δύο καταστήματα της εταιρείας , το κεντρικό που βρίσκεται στα Πηγαδάκια του τ. Δήμου Αλυκών και το υποκατάστημα που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους του τ. Δήμου Λαγανά οργανώνοντας ένα ενιαίο μηχανογραφικό δίκτυο  , με σύγχρονα εργαλεία.

Η εταιρεία μας αξιοποίησε  out sourcing υπηρεσίες από ειδικευμένο προγραμματιστή προκείμενου να δώσει εύχρηστες και ποιοτικές  λύσεις σε προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η επιχείρηση και το έργο ολοκληρώνεται δίνοντας πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά στην καθημερινή λειτουργία της «ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε»