Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2018.   Η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο της Φιλοξενίας και συνάπτει στρατηγική συνεργασία με τη Sysco Α.Ε., για την ανάπτυξη, προώθηση και υλοποίηση των εφαρμογών και λύσεων Φιλοξενίας που διαθέτει και βασίζονται στη σουίτα Galaxy Hospitality.

H Sysco είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους προμηθευτές παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην αγορά του Hospitality στην Ελλάδα, με 34 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας και εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

H SingularLogic επενδύει σταθερά στο χώρο της Φιλοξενίας και είναι από τους σημαντικότερους παρόχους λύσεων και υπηρεσιών στον κλάδο.  Οι εξειδικευμένες εφαρμογές όπως το Galaxy Hotel και Restaurant, αλλά και το σύνολο των λύσεων ERP, CRM, Retail, Payroll και ΙοΤ, που ολοκληρώνουν τη σουίτα εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite, καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους και παρέχουν ενοποιημένη λειτουργία για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η βαθιά γνώση της συγκεκριμένης αγοράς που έχουν οι δύο εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν μια σημαντική πελατειακή βάση άνω των 700 εγκαταστάσεων στον κλάδο της Φιλοξενίας, θα ισχυροποιήσει τη δυναμική της σουίτας εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite με νέες καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις.  Στόχος των εταιρειών είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών στο δυναμικό κλάδο της Φιλοξενίας.

H συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκινά δυναμικά με την κοινή τους παρουσία στην κλαδική έκθεση Xenia 2018, που θα διεξαχθεί 24 – 26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η κα Άννα Μακρή, Products and Solutions General Manager στη SingularLogic, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη σημαντική στρατηγική συνεργασία, καθώς συνδυάζοντας τη δυναμική του Galaxy Hospitality Suite και το σύνολο της εμπειρίας των δύο εταιρειών στο κομμάτι του Business και του Technology, δημιουργούμε μία νέα προοπτική στις επιχειρήσεις του κλάδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους.»

Ο κ. Χάρης Φιλαρετόπουλος, Managing Director στη Sysco A.E., δήλωσε: «Το Galaxy Hospitality Suite, η δική μας εμπειρία, η κάθετη τεχνογνωσία στο Hospitality Business και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της SingularLogic, αποτελούν ένα μοναδικά ισχυρό συνδυασμό δυνάμεων πάνω στον οποίο οι επιχειρήσεις του κλάδου μπορούν να βασίσουν την εξέλιξη τους.»

Στόχοι Στρατηγικής Συνεργασίας SingularLogic & Sysco
    Ενίσχυση των εφαρμογών του Galaxy Hospitality Suite με UI enhancements & περιφερειακές λύσεις-συνεργασίες με διεθνή προιόντα (yield management software, channel managers, booking engines, guest apps, κ.λπ.).
    Ενίσχυση της εγκατεστημένης βάσης με περισσότερες από 350 ενεργές εγκαταστάσεις Sysco.
    Δημιουργία μεγάλης όμαδας υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό και σημαντική εμπειρία από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
    Ενισχυμένη τοποθέτηση της λύσης Galaxy Hospitality Suite στην αγορά της Φιλοξενίας & απέναντι στα ανταγωνιστικά προιόντα.
    Εξωστρέφεια με συμμετοχές σε στοχευμένες εκθέσεις του κλάδου, στοχευμένες καμπάνιες επικοινωνίας και δυνατή παρουσία στα social media.
    Συγκεκριμένο μοντέλο ενίσχυσης του Δικτύου Συνεργατών με στόχο να επενδύσουν περισσότερο στο χώρο της Φιλοξενίας με τις λύσεις Galaxy Hospitality Suite και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.