Οκτώβριος 2011

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Η "ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ";

Το ότι η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις για επιχειρήσεις είναι κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζετε, αφού δραστηριοποιούμεθα στο χώρο αυτό από το 1989. Στο πέρασμα του χρόνου, καθώς οι τεχνολογίες εξελίσσονταν,  η εταιρεία μας  απέκτησε πλήθος νέων δεξιοτήτων και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερες ολοκληρωμένες λύσεις από όσες πιθανόν γνωρίζετε.

Κρίνουμε λοιπόν ότι είναι καλό να σας ενημερώσουμε για τους τομείς που σήμερα προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις επιχειρήσεις σας, αφού υπενθυμίσουμε ότι:
1. Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008 από το 2005.
2. Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένα τμήματα service (υλικού και λογισμικού).
3. Συνοδεύει τις λύσεις της πάντα με υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και διαρκούς υποστήριξης από το δικό της εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι τομείς λοιπόν που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σήμερα με επιτυχία αναφέρονται συνοπτικά παρακάτω:

1. Μηχανογράφηση/μηχανοργάνωση εμπορικών, λογιστικών & ξενοδοχειακών επιχειρήσεων: δηλ. προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση και υποστήριξη  τεχνολογικού εξοπλισμού και εφαρμογών λογισμικού. Συνεργάζεται με την μεγαλύτερη στην Ελλάδα εταιρεία εφαρμοσμένου λογισμικού τη SingularLogic.
2. Ειδικές λύσεις σε κάθετες αγορές: Εκτός των παραπάνω λύσεων η εταιρεία μας διαθέτει κάθετες λύσεις σε συγκεκριμένους τομείς όπως: εφαρμογές εντατικής λιανικής για super market – mini market, διαχείριση φαρμακείωνδιαχείριση ελαιοτριβείων, και πλήρη διαχείριση πρατηρίων υγρών καυσίμων (με υποστήριξη  αυτόματης εκδοσης απόδειξης, έλεγχο εισροών, εκροών, διαρροών κλπ).
3. Ασύρματη/ενσύρματη πρόσβαση στο Internet:  δηλ. προμήθεια, εγκατάσταση εκπαίδευση  και υποστήριξη -  κατόπιν μετρήσεων πεδίου χώρου - εξοπλισμού κατάλληλου για ασύρματη πρόσβαση στο Internet από τους πελάτες σας  και διαχείριση χρεώσεων βάσει του χρόνου πρόσβασης. Παράλληλα εγκατάσταση Internet Corner με το ίδιο σύστημα χρέωσης ή με κερματοδέκτες. Εφαρμόζει  ειδικό σύστημα επαναφοράς των Η/Υ στην αρχική κατάσταση μετά από κάθε επανεκκίνηση. Στους Η/Υ εγκαθίστανται οι δημοφιλέστερες δωρεάν εφαρμογές πολλαπλασιάζοντας τη χρήση του  Internet Corner.
4. Συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας: Τα συστήματα αυτά πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ιδιαίτερα οικονομικά πλέον και λειτουργούν πολύ αξιόπιστα. Προσφέρουν αυτοματοποίηση των παραγγελιών και εκδόσεων  λογαριασμών, πιθανή μείωση προσωπικού και αισθητά ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. 
5. Τηλεφωνικά κέντρα : αν και η προμήθεια τηλεφωνικού κέντρου σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταποδοτική στα ξενοδοχεία,  ωστόσο η απρόσκοπτη επικοινωνία παραμένει μια αναγκαιότητα στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Η εταιρείας αντιπροσωπεύει από το 1996 τα τηλεφωνικά κέντρα της PANASONIC, που διακρίνονται για την αξιοπιστία  και τη λειτουργικότητά τους  και τα υποστηρίζει με δύο δικούς της τεχνικούς.
6. Ψηφιακή παρακολούθηση και καταγραφή χώρου:  H εταιρεία μας εγκαθιστά, εκπαιδεύει και υποστηρίζει συστήματα ψηφιακής παρακολούθησης και καταγραφής χώρου με αναλογικές ή IP κάμερες. Τα συστήματα αυτά προσφέρουν ασφάλεια σε σας και τους πελάτες σας, ενώ μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από οποιοδήποτε Η/Υ εντός της επιχείρησης ή από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Internet. Η εταιρείας μας είναι η μόνη που εγκαθιστά IP κάμερες στην θέση των παραδοσιακών με μια σειρά από πλεονεκτήματα.
7. Ψηφιακά φωτοαντιγραφικά και ταμειακά συστήματα: Αντιπροσωπεύοντας επάξια για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά της CANON και πλήθος επώνυμων ταμειακών μηχανών, η ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δίνει πραγματικές λύσεις όπου απαιτείται.
8. Ψηφιακή διαφήμιση & προβολή (digital signage):  Κερδίζει συνεχώς έδαφος σε επιχειρήσεις όπου συναθροίζονται πολλά άτομα η ψηφιακή διαφήμιση και προβολή μηνυμάτων, εικόνων, ήχου και βίντεο σε οθόνες τηλεοράσεων. Με την βοήθεια ειδικών players προβάλλονται μηνύματα που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας.
9. Διασύνδεση δομημένης καλωδίωσης: Ίσως δεν το γνωρίζετε αλλά σε οποιαδήποτε εγκατάσταση πληροφορικής παίζει σημαντικό ρόλο η καλωδιακή υποδομή και η σωστή διασύνδεση, σήμανση και πιστοποίηση αυτής. Το πέρασμα των καλωδίων είναι δουλειά ηλεκτρολόγου, ωστόσο η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει συμβουλευτικά πριν το πέρασμα των γραμμών, ώστε να πετύχετε βέλτιστο αποτέλεσμα. Mε δεδομένο δε ότι για τα ασθενή ρεύματα συνήθως δεν γίνονται μελέτες  και ο ηλεκτρολόγος κινείται στην κυριολεξία στα “ τυφλά “,  κάτι τέτοιο καθίσταται παραπάνω από αναγκαίο.
10. Αναλώσιμα υλικά: Τα περισσότερα αναλώσιμα υλικά πληροφορικής διατίθενται συνήθως άμεσα από την εταιρεία μας. Με την υιοθέτηση μάλιστα των ανακατασκευασμένων αναλωσίμων εκτυπωτών PELIKAN ο πελάτης μας πετυχαίνει μείωση του κόστους κατά 40% περίπου, χωρίς να διακινδυνεύει τον πολύτιμο μηχανογραφικό εξοπλισμό του.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για ενημέρωση ή παρουσίαση όλων των συστημάτων και λύσεων μας!

Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για τις μηχανογραφικές λύσεις της εταιρείας μας,  απαντήστε καταφατικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΝΑΙ - θέλω να ενημερωθώ περισσότερο για τις μηχανογραφικές σας λύσεις.  
ΟΧΙ - δεν ενδιαφέρομαι άμεσα.

(Αν δεν απεικονίζεται σωστά η σελίδα πατήστε εδώ για μια online version)