Ιανουάριος 2012

DIGI MOBILE - Nέες καινοτόμες τεχνολογίες για την επιχείρηση σας με επιδότηση 70% !

Στα πλαίσια της νέα επιδοτούμενης δράσης Digi Mobile δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις (νομικά πρόσωπα) να αποκτήσουν παρουσία στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) των πελατών ή των δυνητικών πελατών τους ή να αποκτήσουν εφαρμογές που λειτουργούν είτε σε έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones)  ή άλλες φορητές συσκευές όπως πχ ταμπλέτες (pads) βελτιώνοντας δραματικά την παραγωγικότητα τους. Με την χρήση φορητών εφαρμογών (mobile app) λοιπόν μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρηση σας και αλλάξτε τον τρόπο που συνδιαλεγεστε με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας.

Στοιχεία του επιδοτούμενου προγράμματος:
Μέγιστο ύψος επένδυσης: 10.000 Ευρώ
Ποσοστό επιδότησης: 70%
Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: 16/01/2012
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργου: 16/09/2012
Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν όλες τα νομικά πρόσωπα (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ κλπ) αλλά όχι οι ατομικές επιχειρήσεις.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά: Φορολογική και Ασφαλιστική ενημερότητα & Σήμα Ε.Ο.Τ. στην περίπτωση τουριστικών επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πληροφορικής στην Ελλάδα διαθέτει έτοιμες προτάσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του προγράμματος. Επιπρόσθετα σε συνεργασία με τοπικές  επιχειρήσεις  παραγωγής φορητών εφαρμογών (mobile apps),  μπορεί να σας παραδώσει εφαρμογές υλοποιημένες ειδικά  για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας (custom made) με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Παραδείγματα τέτοιων ειδικών (custom made) εφαρμογών είναι:

 • Πρωτοποριακό σύστημα για άμεση κράτηση δωματίου μέσω Reception:
  Κάνοντας χρήση αυτής της τεχνολογίας ο τουρίστας μέσα απο το κινητό του θα μπορεί από οπουδήποτε και να βρίσκεται να στείλει αίτημα διαθεσιμότητας απευθείας στην Reception. O υπεύθυνος στην Reception θα ειδοποιηθεί στον υπολογιστή του μέσα απο ειδική εφαρμογή και θα μπορεί άμεσα να απαντήσει και να διαμορφώσει την τιμή του δωματίου σε πραγματικό χρόνο.
 • Σύστημα εσόδων εξόδων:
  Με την εφαρμογή αυτή είστε πάντα ενημερωμένοι για τα έσοδα σας και τα έξοδα σας. Έχετε πάντα μαζί σας όλη την εικόνα των οικονομικών της επιχείρησης σας. Διαχειρίζεστε οικονομικές κινήσεις (έσοδα/έξοδα) όπου και αν είστε. Ακόμα και αν υπάρχουν πολλοί συνεργάτες που λαμβάνουν μέρος στην οικονομική κίνηση της επιχείρησης μπορούν και αυτοί μέσα από την εφαρμογή να καταγράψουν και να εποπτεύουν οικονομικές κινήσεις με ασφάλεια χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσουν τής οικονομικές κινήσεις άλλων συνεργατών.
 • Διαχείριση παραγγελιών για εξωτερικούς πωλητές:
  Αν έχετε την ανάγκη να διαχειριστείτε εύκολα και πρακτικά πλήθος προϊόντων χωρίς την ανάγκη να ψάχνετε χιλιάδες κωδικούς υπάρχει η λύση. Μεταφέρετε όλο τον τιμοκατάλογο των προϊόντων σας σε ένα έξυπνο κινητό ή σε μια ταμπλέτα. Βρείτε εύκολα και γρήγορα το προϊόν που ψάχνετε και κλείστε την παραγγελίας σας χωρίς λάθη ή ασάφειες.
 • Σύστημα παραγγελιών για Delivery:
  Τώρα οι πελάτες σας μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα σας μέσα από το έξυπνο κινητό τους. Όποια και αν είναι η επιχείρηση σας... από πιτσαρία έως ταξί μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας την κατάλληλη εφαρμογή παραγγελίας. Η παραγγελία θα εμφανίζεται άμεσα στον υπολογιστή ή και στο κινητό του υπεύθυνου παραγγελιών, ο οποίος θα λαμβάνει όλα τα στοιχεία τις κάθε παραγγελίας και θα μπορεί άμεσα να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της.

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού των συνεργατών μας, που αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ειδικών (custom made) εφαρμογών για φορητές συσκευές (smartphones, pads), δραστηριοποιείται τουλάχιστον μια δεκαετία στον χώρο αυτό . Μέλη της  έχουν εξειδίκευση (διδακτορικό) και έχουν εργαστεί σε διεθνή ευρωπαϊκά προγράμματα (Youngster Project, Context Aware guide for museums) για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για smartphones.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για τo DIGI MOBILE και τις λύσεις της εταιρείας μας,  απαντήστε καταφατικά στον παρακάτω σύνδεσμο (αναφέροντας και στοιχεία επικοινωνίας)
ΝΑΙ - θέλω να ενημερωθώ περισσότερο για το DIGI MOBILE  και τις λύσεις της εταιρεία σας!
ΟΧΙ - δεν ενδιαφέρομαι άμεσα.

(Αν δεν απεικονίζεται σωστά η σελίδα πατήστε εδώ για μια online version)