Νέο Update της Microsoft (KB976749) που αποκαθιστά την αδυναμία εισόδου στην εφαρμογή SingularLogic Accountant - Μισθοδοσία.

To Update αποκαθιστά το πρόβλημα που δημιουργείται όταν φορτωθεί το Update της Microsoft KB974455. Προσοχή το update αυτό θα πρέπει να φορτωθεί ΜΟΝΟ ΑΝ υπάρχει ήδη φορτωμένο το προβληματικό update KB974455. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πρέπει να εγκατασταθεί γιατί μπορεί δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία του Ιnternet Εxplorer.
Έλεγχος για το αν έχει φορτωθεί μπορεί να γίνει από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στο πίνακα ελέγχου των Windows , αφού έχετε επιλέξει να φαίνονται τα Updates. To Update μπορείτε είτε να το κατεβάσετε ανάλογα με την έκδοση των Windows στον υπολογιστή σας από την Microsoft http://support.microsoft.com/kb/976749 είτε μέσω του συστήματος για αυτόματο Update των Windows. Για οποιοδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την τμ. υποστήριξης εφαρμοσμένου λογισμικού τηλ: 26950 45678 (επιλ. 3) ή στο http://www.lisi.gr/index.php?q=contact-us.zakynthos.