Νοέμβριος 2011

SINGULARLOGIC GALAXY COMMERCIAL !
Η καλύτερη εμπορική διαχείριση  για μικρές Επιχειρήσεις !

Κατόπιν της επιτυχημένης εκδήλωσής μας για την τεχνολογία Galaxy την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της οικονομικής έκδοσης της εφαρμογής εμπορικής διαχείρισης GALAXY COMMERCIAL, στο σημερινό newsletter θα ασχοληθούμε με τα βασικά χαρακτηριστικά της νέα εφαρμογής αλλά και της νέας πλατφόρμας ανάπτυξης με την ονομασία GALAXY.

 Τι είναι κατ’ αρχήν η πλατφόρμα GALAXY;
 H Singular ιδιαίτερα μετά τη συγχώνευση της Logic και τη δημιουργία της SingularLogic βρέθηκε με μια πληθώρα εφαρμογών, που λίγο πολύ έκαναν το ίδιο πράγμα, απαιτούσαν όμως ξεχωριστές γραμμές παραγωγής και ανάπτυξης και πλήθος εξειδικευμένων τεχνικών υποστήριξης. Το αποτέλεσμα ήταν βραδεία εξέλιξη των εφαρμογών και μεγαλύτερο κόστος για την εταιρεία που μοιραία επιβάρυνε το πελατολόγιό της. Επιπρόσθετα ορισμένες εφαρμογές -παρότι πολύ λειτουργικές πχ. Eurofasma-  ήταν παρωχημένες τεχνολογικά με σχετική αδυναμία προσαρμογής στα σύγχρονα περιβάλλοντα (πχ. Windows 7). Οραματίστηκε λοιπόν και ανέπτυξε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών με τα πλέον σύγχρονα προγραμματιστικά εργαλεία, πάνω στην οποία αναπτύχθηκαν και εξελίσσονται σήμερα όλες οι εφαρμογές της. Η πλατφόρμα αυτή ονομάστηκε GALAXΥ. Είναι προφανές ότι όλες οι εφαρμογές που αναπτύσσονται σε αυτή την πλατφόρμα υιοθετούν όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της. Τελείως περιληπτικά αυτές είναι:
• Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας το Microsoft .NET Framework 4 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic.
• Εξασφαλίζει στην επιχείρηση και τους χρήστες απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης, πρόσβαση από παντού, αυτοματοποίηση των διαδικασιών, συνολικό έλεγχο, εικόνα της επιχείρησης από ένα σημείο, δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης, προσθήκη νέων λειτουργιών και διαδικασιών ανάλογα με τις ανάγκες της.
• Προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και μοναδικά επιχειρηματικά οφέλη, ώστε να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης και αύξησης παραγωγικότητας για την επιχείρηση.
 Περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία GALAXY στο: http://www.slgalaxy.eu/?q=el/technology/pleonektemata/tekhnologia-aikhmes

Τι είναι το GALAXY COMMERCIAL;
Μετά την προηγούμενη εισαγωγή εύκολα πλέον καταλαβαίνει κανείς τι είναι το GALAXY COMMERCIAL. Είναι η νεώτερη, πληρέστερη και τεχνολογικά πιο εξελιγμένη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης της SingularLogic για μικρές επιχειρήσεις. Προορίζεται για να αντικαταστήσει σταδιακά όλες τις άλλες εφαρμογές όπως Manager, Manager Next, Control 2, Control 3, μικρό Eurofasma και μικρό Eurofasma Next. Διαθέτει όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας GALAXY. Σε επίπεδο λειτουργιών έχουν ενσωματωθεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από όλες τις προηγούμενες εφαρμογές της SingularLogic αλλά και του ανταγωνισμού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν σε καινοτομία, τεχνολογία, χρηστικότητα, προοπτική, και τιμή.

Αν η επιχείρησή μου μεγαλώσει ή επεκταθεί σε άλλους τομείς θα πρέπει να αλλάξω εφαρμογή με τα γνωστά προβλήματα μεταφοράς δεδομένων, νέας εκπαίδευσης και απώλειας χρόνου μέχρι να μπω σε παραγωγική λειτουργία;
Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν. Μόλις η επιχείρηση επεκταθεί, η επόμενη σε δυνατότητες εφαρμογή λέγεται GALAXY COMMERCIAL ADVANCED. Η αναβάθμιση γίνεται σε μια μέρα, οι χρήστες δεν αντιλαμβάνονται διαφορά στην λειτουργικότητα, όλα τα δεδομένα βασικών αρχείων και αρχείων κινήσεων μεταφέρονται άμεσα και απλώς επεξηγούνται οι μεγαλύτερες δυνατότητες. Και αν η επιχείρηση μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ακολουθεί η εφαρμογή GALAXY ENTERPRISE SUITE με την αναβάθμιση να γίνεται το ίδιο εύκολα και απλά.

Τελευταία γίνεται πολύ λόγος για το Cloud; Τι είναι αυτό; Θα χρειαστεί να αλλάξω εφαρμογή αν μεταπηδήσω στο Cloud;
Λειτουργία στο Cloud είναι η μεταφορά των εφαρμογών και των δεδομένων που χρησιμοποιούμε στην επιχείρησή μας από τον τοπικό server μας (ο οποίος σε αυτή την περίπτωση καταργείται) σε ένα ασφαλές Data Center. Η πρόσβαση σε αυτά γίνεται μέσω γρήγορων και ασφαλών γραμμών Internet. Τόσο η πλατφόρμα GALAXY όσο και οι εφαρμογές GΑLAXY είναι Cloud Ready λόγω της τεχνολογίας αιχμής που χρησιμοποιείται στην ανάπτυξή τους. Καμιά ανάγκη λοιπόν αλλαγής της εφαρμογής GALAXY COMMERCIAL αν μεταπηδήσει κανείς στο Cloud.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα θα χρειαστώ μια περιουσία για να αντικαταστήσω την εφαρμογή μου;
Κάθε άλλο. Οι παλιοί χρήστες της SingularLogic απολαμβάνουν έτσι και αλλιώς έκπτωση 50% στην προμήθεια της άδειας χρήσης. Όμως μέχρι 31/12/11 η εφαρμογή GALAXY COMMERCIAL μπορεί να δοθεί εντελώς δωρεάν όσον αφορά την άδεια χρήσης, για όλους τους πελάτες της εταιρείας μας που είναι εντός συμβολαίου Release και διαθέτουν μια θέση εργασίας. 

Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για την εφαρμογή GALAXY COMMERCIAL,  απαντήστε καταφατικά στον παρακάτω σύνδεσμο (αναφέροντας και στοιχεία επικοινωνίας)
ΝΑΙ - θέλω να ενημερωθώ περισσότερο για την εφαρμογή GALAXY COMMERCIAL!
ΟΧΙ - δεν ενδιαφέρομαι άμεσα.

(Αν δεν απεικονίζεται σωστά η σελίδα πατήστε εδώ για μια online version)