Η ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ σε συνεργασία με την Infoquest δημιούργησε πρόσφατα την φυσική παρουσία του ηλεκτρονικού καταστήματος U. Για να να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των ιδιωτών ή των επαγγελματιών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογικό εξοπλισμό για ιιδιωτική χρήση έγινε μελος του δικτύου U. Τι είναι το U; .... Το U είναι ο νέος τρόπος να γνωρίσεις, να αγαπήσεις και να χρησιμοποιήσεις τις νέες τεχνολογίες. Πώς; Επιλέγοντας τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα για την ενημέρωση, τις παραγγελίες, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξή σου:

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (www.you.gr)
Τηλεφωνικό Κέντρο (801 801 9000)
Πανελλαδικό Δίκτυο Επιλεγμένων Καταστημάτων

To U δημιουργήθηκε: Για σένα που θέλεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας στην καθημερινή σου ζωή, στο σπίτι, στο γραφείο, στην εταιρεία. Για σένα, που αναζητάς έναν αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη, για να σε καθοδηγήσει στις επιλογές σου, να σου εξηγήσει τη χρήση και δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και κυρίως να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις ιδέες και τις ανάγκες σου. Για σένα, που θέλεις να ξέρεις πως υπάρχει πάντα στη διάθεσή σου ένας εξειδικευμένος και έμπειρος τεχνικός που γνωρίζει πώς να δώσει λύση στο πρόβλημά σου, με τον πιο σωστό, άμεσο και οικονομικό τρόπο. Για σένα που αναζητάς τη μέγιστη συνολική οικονομία και όχι απλά το φθηνότερο προϊόν της αγοράς.

Γιατί να επιλέξεις U: Για να κάνεις τόσο το εργασιακό όσο και το προσωπικό περιβάλλον σου πιο λειτουργικό και να μπορείς να το χαίρεσαι.
Για να διευκολύνεσαι στο χώρο που ζεις και κινείσαι.
Για να νιώθεις ασφαλής, σε ένα περιβάλλον φτιαγμένο στα μέτρα σου.
Για να ζεις μέσα σ' αυτό καλύτερα, αφού θα αντιπροσωπεύει εσένα.
Για να είσαι βέβαιος ότι επέλεξες το κατάστημα που όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να σου παρέχει ό,τι θέλεις, είτε σε μεμονωμένη λύση είτε σε ολοκληρωμένη πρόταση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Γιατί στο U τα βρίσκεις όλα, για σένα.

Το U είναι ο νέος τρόπος να γνωρίσετε, να αγαπήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες!Γνώρισε την Info-Quest, την εταιρεία που δημιούργησε το UInfo-Quest.Η Info-Quest, ειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες, δίνοντας έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη, την καινοτομία και την αξεπέραστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μια από τις πλέον ανερχόμενες σε διεθνές επίπεδο, έχοντας υλοποιήσει ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Η Info-Quest αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κλάδους τεχνολογίας αιχμής, καθώς: ¨Συνεργάζεται με περισσότερους από 150 διεθνείς οίκους πληροφορικής, γεγονός που της επιτρέπει να εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά τις σημαντικότερες καινοτομίες. Κατασκευάζει τους υπολογιστές Quest, που από το 1991 έχουν αναδειχθεί ως οι δημοφιλέστεροι στην Ελλάδα, χάρη στην ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Είναι, ακόμα, η πρώτη που δημιούργησε οργανωμένη και πιστοποιημένη με ISO 9000 γραμμή παραγωγής στην Ελλάδα. Στις πλήρως αυτοματοποιημένες αποθήκες της, με έκταση 20.000 m2, διαθέτει ανά πάσα στιγμή περισσότερα από 5.000 είδη πληροφορικής και επικοινωνιών. Συναλλάσσεται καθημερινά με περισσότερους από 1.500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, αποστέλλοντάς τους πάνω από 6.000 κιβώτια με προϊόντα. Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, που καλύπτουν τις ανάγκες των τοπικών αγορών, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα τεχνογνωσίας και ποιότητας που έχει θέσει . Αποτελεί εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερους από 170 έμπειρους τεχνικούς, κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και αποθήκη ανταλλακτικών με πάνω από 20.000 είδη, εξασφαλίζει την άριστη τεχνική κάλυψη και εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Ηγείται του Ομίλου Quest, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους υψηλής τεχνολογίας της χώρας, με πωλήσεις που για το 2006 ανήλθαν στα 421.308 εκατομμύρια ευρώ.