Εταιρική ταυτότητα
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H Εταιρεία μας “ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάιο του 1989. Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να αποκτήσει μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε πάρα πολλές εφαρμογές πληροφορικής και αυτοματισμού γραφείου, συνεργαζόμενη κυρίως με επαγγελματίες, επιχειρήσεις και το Ελληνικό Δημόσιο.
Κύριοι τομείς απασχόλησης της είναι οι ολοκληρωμένες μηχανογραφικές εφαρμογές για επιχειρήσεις (λογισμικό με υπηρεσίες εγκατάστασης εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης ), η εγκατάσταση ΙΡ φωτοαντιγραφικών/πολυμηχανημάτων, η εγκατάσταση ΙΡ τηλεφωνικών κέντρων, η εγκατάσταση ΙΡ συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής, η εγκατάσταση συστημάτων WiFi, οι ταμειακές μηχανές, η διασύνδεση και πιστοποίηση δομημένης καλωδίωσης, η παράδοση ενοποιημένης δικτυακής υποδομής.

  • Κύριοι συνεργάτες της είναι ο όμιλος Epsilon Net, ο όμιλος QUEST GROUP, ή INTERSYS, ή INTERTECH, ή CPI, ή ICS Καραφύλλης, ή DYNACOMP, ή ΙΑΣΩΝ κλπ.
  • Διαθέτει μόνιμη έδρα στην οδό Ζακύνθου – Βολιμών περιοχή Γαϊτάνι με εκτεταμένη έκθεση ειδών πληροφορικής & αυτοματισμού γραφείου, και μόνιμη αποθήκη.
  • Διαθέτει την φυσική παρουσία του on line καταστήματος U.
  • Διαθέτει ξεχωριστό χώρο για service (165 τμ) και ξεχωριστό για αποθήκη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη λειτουργία αυτών των χώρων.
  • Ένα σημαντικό ποσοστό των κερδών της επενδύεται κάθε χρόνο στην ίδια την επιχείρηση.
  • Το ισχυρότερο όμως σημείο της, που πιστεύουμε, ότι μας έχει καταξιώσει στην συνείδηση του επαγγελματικού χώρου της Ζακύνθου, είναι η προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας μας ακόμη και στις πιο μικρές εγκαταστάσεις. Νομίζουμε ότι είναι περιττό να αναφέρουμε λίστα πελατών μας – αναφέρουμε μόνο ότι το 80% των επιχειρήσεων και επαγγελματιών καθώς και των Δημοσίων Οργανισμών και Δήμων της Ζακύνθου εξυπηρετείται από την εταιρεία μας.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από την έναρξη λειτουργίας της η “ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” προσανατολίστηκε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς επιχειρήσεις. Το αντικείμενό της είναι απολύτως συγκεκριμένο, όπως και η εξειδίκευσή της. Μπορεί να προσφέρει πλήρεις λύσεις σε οτιδήποτε αφορά τον Εμπορικό, Λογιστικό ή Ξενοδοχειακό τομέα. Είτε η εγκατάσταση αφορά ένα PC με κάποιο πρόγραμμα εμπορικής ή ξενοδοχειακής διαχείρισης, είτε αφορά σύνθετες δικτυακές εγκαταστάσεις σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, λογιστικά γραφεία, ή ξενοδοχειακές μονάδες με υψηλές παροχές υπηρεσιών, η εταιρεία μας έχει τις λύσεις. Και με την βαθιά γνώση και έρευνα όλων των σχετικών νόμων, που διέπουν την λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων, πετυχαίνει αρμονική συνεργασία τόσο με τον λογιστή της επιχείρησης όσο και με τον ίδιο τον επιχειρηματία.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται από την “ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” στην υποστήριξη των εγκαταστάσεων μας. Εξειδίκευση των τεχνικών υποστήριξης, ηλεκτρονική καταγραφή αιτήματος πελάτη, άμεση ανταπόκριση από την ημερομηνία δήλωσης τεχνικού προβλήματος, συμπλήρωση φόρμας Δ.Ε.Τ (Δελτίου Επίσκεψης Τεχνικού) σε κάθε περίπτωση τεχνικής επέμβασης, ηλεκτρονική καταγραφή των Δ.Ε.Τ, ώστε να προκύπτει μηχανογραφημένη η εικόνα υποστήριξης του πελάτη, και έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών στο τέλος κάθε μήνα, ώστε να πληρώνει ο πελάτης μόνο για τις παροχή υπηρεσιών που του προσφέρθηκε, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες υποστήριξης, που προσφέρουμε.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία μας διαθέτει, 20 άτομα προσωπικό (τεχνικούς μηχανικούς, διοικητικούς γραμματειακής υποστήριξης, εκπαιδευτές και υποστηρικτές λογισμικού για επιχειρήσεις, πωλητές και φυσικά οργανωμένο λογιστήριο.
Με την υποδομή αυτή αναμφισβήτητα η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης είναι άμεση και υψηλών προδιαγραφών.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η “ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” έχει επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή το ανθρώπινο δυναμικό της και επενδύει συνεχώς και με συνέπεια στην περαιτέρω εξειδίκευση και εκπαίδευσή του στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων είναι υποχρεωτική για όλους τους τεχνικούς, όπως υποχρεωτική είναι η παρακολούθηση σεμιναρίων πωλήσεων για τους πωλητές. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας φροντίζουν για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ολοένα αυξανόμενες μηχανογραφικές ανάγκες τους.

ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ

Από το 1989 η εταιρεία μας αντιμετωπίζει τον πελάτη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σεβόμαστε την επιθυμία του για οργάνωση της επιχείρησής του, νιώθουμε υπεύθυνοι για τα χρήματα που θέλει να επενδύσει, ψάχνουμε πάντοτε την βέλτιστη λύση και προτείνουμε προϊόντα δοκιμασμένα και επώνυμα, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του πληροφορώντας τον για τις νέες εξελίξεις, που τον αφορούν, ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία του για συνεχή υποστήριξη. Και όλα αυτά με χαμόγελο και διάθεση για εξυπηρέτηση.